Webbinarium

ADOBE CONNECT FÖR WEBBINARIUM

Adobe Connect är den ultimata lösningen för alla organisationer som vill hålla webbinarium för att till exempel sprida information/utbildning till en större grupp. Du kan lansera ditt varumärke, en ny produkt eller genomföra utbildningar både internt och externt. Lösenordsskyddade webbinarium är ett mycket bra alternativ om man vill nå ut med ett budskap eller utbilda personal internt i stora organisationer.

INFÖR ERT WEBBINARIUM

Man kan lägga upp och förbereda material till sin presentation i förväg, rummen är bestående och allt material ligger kvar från gång till gång och kan återanvändas. Genom att du kan planera hela innehållsflödet i förväg kan du vid ditt webbinarium fokusera på dina deltagare och på din presentation. Att du kan återanvända allt material och att rummen är bestående gör att du sparar mycket tid och arbete. Med en modul som heter Event Manager kan du också göra professionella inbjudningar med en snygg presentation, text och bild, av ditt webbinarium. Inbjudningarna skickas ut via mail och du kan lägga upp automatiska påminnelser. Med Event Manager får du också ut intressant statistik i efterhand.

UNDER ERT WEBBINARIUM

Under ett webbinarium kommunicerar man som föreläsare oftast via en webbkamera och ett headset med mikrofon alt en bordsmikrofon. Vi hjälper er gärna att hitta rätt utrustning för ert webbinarium. Man kan framföra presentationer i form av powerpoints, pdf, bild, ljud och filmfiler, du kan också dela skärm. Du kan skapa en egen designad ”lobby” för att ta emot deltagarna. För att höja interaktiviteten hos deltagarna kan du skapa frågor med olika svarsalternativ till deltagarna, de kan också delta via chatt som kan vara anonym eller publik. Under tiden man genomför ett webbinarium har man som mötesvärd tillgång till en ”hemlig yta” som bara de som är värd eller föreläsare kan se, där kan man kommunicera internt och till exempel förbereda nästkommande föreläsare osv .

EFTER ERT WEBBINARIUM

Efter genomfört webbinarium kan man få ut statistik om vilka som deltog och hur de var aktiva under eventets tid. Det finns även möjlighet till att spela in sitt webbinarium så att de som inte kunde delta live kan se det i efterhand. Denna inspelning kan man sedan förvandla till ett MP4 format,
så att man kan ladda upp inspelningen på till exempel Youtube eller på sin egen hemsida.
Deltagarna kan delta från olika enheter, helt geografiskt obegränsat.

Tycker ni att det verkar intressant och vill lära er mer om att hålla ett webbinarium?
Då är ni välkomna att kontakta oss via mail eller telefon.

Dela sidan på sociala medier: 
Svenska

Kontakt

Wezupport är Sveriges ledande leverantör av Adobe Connect och är Gold Partner till Adobe med direktkontakt med deras utvecklings team och support.
Adress
Wezupport Solutions Europe AB
Ed Villan Åsbroäng 2
331 74 Bor
Kontakt info
Kontor: 072-729 41 10
Sälj: 072-729 41 12
För bokningar: 072-729 41 13
Support: 072-729 41 11